Ik hou van snelle DIY-projecten, zoals je weet. In een middagje klaar of liever nog in een uurtje. Weinig inspanning en maximaal resultaat, dat verhaal. Met die gedachte zat ik gister relaxt vlinders te vouwen van het allermooiste papier. Hoe je deze makkelijke vlinders vouwt vind je hier op m’n DIY-pinterestboard. Mijn idee was om van deze leuke vlinders een mooie mobile te maken en die op het kamertje van Jelka te hangen. Ik moest gistermiddag nog even op verjaardagsvisite dus ik besloot mijn project af te maken op zondagochtend. Tot zover alles onder controle.

 

 

 

 

 

 

Vanochtend hadden we geen haast. Na de koffie schoof ik onze werkkamer eens binnen, zette een muziekje op en maakte eerst van een stuk ijzerdraad een ring om de vlinders aan te hangen. Makkie. Daarna nog even de vlinders aan draden rijgen en klaar is Kees… Dacht ik! Wat ik ook probeerde, de vlinders leken niet in de lucht te dartelen zoals ik mijn hoofd had. Nee, ze leken eerder ter aarde te storten of regelrecht richting de maan te vliegen. Niks geen snel-klaar-project! Het leverde me in ieder geval twee bloedende vingers, een kromme naald en een bezweet voorhoofd op. En het eindresultaat is niet helemaal zoals ik gehoopt had maar goed. De kleuren zijn wel prachtig. En gelukkig regende het vandaag 😉

Ik wens je nog een fijne (en relaxte) avond.
X Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

8 Reacties

  1. Ik vind het er mooi en vrolijk uitzien zo.
    Je gebruikte ook prachtig papier trouwens.
    Misschien om een volgende keer te proberen; een kraal onder en boven de vlinder rijgen en met een knoopje vastzetten……….

Laat een reactie achter