Het is een gewone doorsnee woensdag. Yfke en ik stappen maar weer eens in de auto voor een boodschap naar de Hema (mutsen en sjaals moesten er komen) en natuurlijk een bakje koffie en een fristi voor mevrouw. We waren nog op tijd om het ontbijtje mee te pikken en met een gevulde maag stonden we even later mutsen en sjaals te passen in het gangpad. Toen niet wetende dat er een minidrama plaatsvond. Want ergens tussen het mutspassen, de sjaalsessie en de kassa zijn we Kristel (Kris, voor intimi) de K3 knuffelpop verloren. ‘En daar slaap ik altijd mee!’ 
Mijn voorbereidingen voor de #instaswap2014falledition

De inhoud van mijn Instaswappakket, gemaakt door draad_en_spijker

Bestellingen wegwerken!

Terug van de Hema, wij hadden Kris nog niet gemist, gingen we verder met de gewone woensdagrituelen. We keken een filmpje, ik werkte wat bestellingen weg, we maakten een puzzel en aten een broodje met hagelslag (K3-hagelslag nog wel, er ging geen belletje rinkelen). 

De postbode bracht mijn pakketje voor de ‘Instaswap 2014 Fall Edition’ en ik pakte blij alle mooie cadeautjes uit. Het blijft zo’n leuk initiatief: Instaswap is een ruilactie ontstaan op Instagram waarbij je je naam en adres opgeeft. Je krijgt een naam en adres terug van een andere Instagrammer en je stuurt op een afgesproken datum een pakketje met leuke cadeautjes naar dit adres. Zelf ontvang je dus ook van een andere Instagrammer een pakketje. Een feestje om aan mee te doen! Instaswap is een initiatief van Lynda en je leest er meer over op www.instaswap.nl.

Yfke ontpopte zich met haar nieuwe muts op tot mijn persoonlijke assistent en bracht met haar poppenwagentje de postpakketjes met me naar het postkantoor. Twee uurtjes later kwamen we tot de conclusie dat haar lievelings knuffelpop niet onder of achter de bank, in het poppenwagentje, in de auto of waar dan ook lag… Morgen zal in het teken staan van de ‘Vind Kristel Terug-actie’. De vinder wordt beloond met pakje Elske XMAS-cards.

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

5 Reacties

  1. Succes met zoeken. Hopelijk heeft iemand hem netjes afgeleverd bij een kassa of service balie ofzo.Ik vergeet nooit meer dan mijn zusje haar aapje ooit eens kwijt was. Advertentie in de krant en al. Wat een drama was dat. Maar uiteindelijk toch gevonden.

Laat een reactie achter