Dag fijne maand oktober! Ik vind oktober altijd een erg gezellige maand. Het is enorm druk met verjaardagen, maar ik geniet van het invallen van de herfst. Oké, ik hou niet zo van regen en heel harde wind (behalve als ik binnen zit), maar ik hou wel van de prachtig gekleurde bladeren en de onverwacht mooie en bijna nazomerse dagen die we hebben gehad. En november verdient ook een mooie start, dus ik ging in eigen tuin opzoek naar de allermooiste rode bladeren van de Amberboom en fleurde er de kalender van deze maand mee op. 

En deel je via Instagram waar jij de poster neerzet of ophangt? Gebruik de hashtag #elskeposter, dan kan ik de foto’s gemakkelijk terugvinden. Dank je wel! De mooiste foto’s vermeld ik natuurlijk weer hier op m’n blog op de speciale #elskeposter-pagina! Op Instagram vind je mij hier: @elskeleenstra.

Afgelopen woensdag bij de Hema kochten Yfke en ik nog mooie kaarsen. Nu de dagen zo gauw donker worden en vaker grijs zijn, is het hoogtijd om weer vaker kaarsen te branden! De kandelaar is van Fashion for home.

Ik wens je een mooie novembermaand!
x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

Laat een reactie achter