Voor de kinderen is hier de zomervakantie begonnen. De peuterjuffen van Yfke kregen als bedankje een overheerlijke reep van Tony Chocolonely (in m’n lievelingssmaak melk karamel zeezout). Voor de kleuterjuffen van Jelka maakte ik last minute een DIY-cadeautje: een kweekpotje met bloemzaadjes. Voor een fleurige zomer!

Ik gebruikte hiervoor de FRÖER kweekset van Ikea. Voor elke juf verpakte ik een bloempotje met potaardebriket en een zakje bloemzaadjes. Ik maakte er een beschrijving bij met een persoonlijke boodschap van Jelka.
Het geheel fleurde ik op met gehaakte bloemen die ik nog had liggen. Natuurlijk kun je ook leuke bloemen van papier maken of er een zelf geplukt boeketje in doen. Even een celofaantje erom, beschrijving erbij en klaar is je fleurige juffencadeau! (Ikea niet in de buurt? De Hema verkoopt ook kweekpotjes.)
Ik wens je een fleurige zomervakantie! (Of nog even volhouden, als het nog niet zover is!)
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

5 Reacties

Laat een reactie achter