Een voor mij drukke maand is achter de rug, op naar juni! De maandkalender van deze zomermaand staat klaar en gaat morgen online. Maar natuurlijk niet voor ik alle prachtige Instagramfoto’s met de kalender van mei heb laten zien én jullie heb laten weten wie deze maand de winnares is van de set van 5 Elske-kaarten!

 

Van boven naar beneden v.l.n.r.: evavanlierop, femkerusticus, emmagrootnuelend, bythimble,

 

Bedankt allemaal, voor de geweldige foto’s! Het is lastig kiezen tussen alle mooie kiekjes maar uiteindelijk is de foto van ?? (updated) de winnaar van de set Elske-kaarten! In de timeline van haar vind je heel veel DIY’s en veel met een poster van mij. Heel leuk om te zien! Gefeliciteerd, neem even een kijkje in de blogshop en geef me de 5 kaarten door die je graag wilt ontvangen. Dan komen ze je kant op!

Doe je ook mee en post je een mooie foto van mijn kalender op Instagram met de hashtag #elskeposter? Morgen staat er weer een kersvers exemplaar online!

Tot morgen!

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter