If you weren’t afraid?

Durf jij?
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

9 Reacties

    • Wat leuk Karlijn! Ik zet mezelf ook aan het denken 🙂 waar heb je een portie lef voor nodig? Ik zou dan wel een parachutesprong willen maken, om mee te beginnen!

  1. Goh! Die poster ziet er zo leuk en schattig uit, maar ik zit toch alweer een minuut of tien voor me uit te staren om een antwoord op die vraag te bedenken.. Ik ga 'm onthouden, goed om af en toe eens bij stil te staan. Thanks!

  2. Wat een mooie vraag om over na te denken, Elske!
    Mijn antwoord lijkt een beetje op dat van Clarieke: als ik niet bang was, zou ik het allerliefst naar Afrika (terug) om theater te maken met straatkinderen.
    Maar ook: terug naar school om m'n studie af te maken, meer bloggen, in m'n uppie op vakantie (liften) om mooie stadjes te bezoeken, een boek schrijven, dat soort dingen..

    Goed om eens stil te staan bij al die dingen die ik laat/mezelf ontneem/de wereld om me heen ontneem vanwege angst!

Laat een reactie achter