Een aantal maanden terug las ik op twitter een oproepje van Anke van der Meer. Anke, beter bekend als Ankepanke, is een fanatiek ontwerpster en ik bewonder haar creativiteit en vooral ook haar tomeloze energie en stroom van ideeën. Ze vroeg in haar oproep naar ontwerpers die een illustratie beschikbaar wilden stellen voor een planner. Enige voorwaarde: het moest roze genoeg zijn!

Ruim 50 ontwerpers uit Nederland en ver daarbuiten hebben een roze ontwerp beschikbaar gesteld voor de Pretty in Pink Planner. En ook ik heb mijn steentje bijgedragen! Hier lees je meer over het ontstaan van de planner.

De planner is vanaf nu hier te bestellen! Handig: je kan op elk moment van het jaar de planner in gebruik nemen omdat je de data zelf in kunt vullen. Er zijn 3 verschillende coverontwerpen beschikbaar, de binnenzijde van de planners is gelijk.

Foto: www.ankepanke.nl

Dank je wel Anke, voor dit te gekke initiatief! Ik ben trots dat ik in je planner sta!

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

5 Reacties

  1. Supergaaf! Ik had het al ergens volgens mij bij Pipowagen aan Zee en zij had ook een soort overzicht laten zien en herkende jou ontwerp ertussen. Gefeliciteerd.
    fijn weekend nog!

Laat een reactie achter