Elke keer als de maandkalender van mijn hand online gaat, dan heb ik een feestje. Veel Instagrammers maken foto’s met de kalender in hun huis en posten deze op Instagram onder de hashtag #elskeposter (of #elskeleenstra, dat kan ook). 

Ik riep dat ik de mooiste foto’s een plekje zou geven op m’n blog. Maar… ik kan niet kiezen! Ik vind het te gek van jullie allemaal dat jullie de moeite nemen een mooi kiekje te plaatsen op Instagram met mijn printable kalender erop. Dus ik plaats gewoon een heleboel (wie weet allemaal, maar het kan zomaar zijn dat ik per ongeluk toch eentje over het hoofd heb gezien). Dank jullie wel allemaal!

Deze prachtige foto hierboven is van husinterieur en de foto hieronder is gemaakt door joosje76.

Valentijn printable
Ook de valentijns printable poster ‘Just the way you are’ werd vaak gepost op Instagram. Deze mooie foto met prachtige styling is van suus_loves.
Onderstaande collage v.l.n.r.:
Bedankt voor het delen allemaal! Blijf vooral jullie Elske-printables posten op Instagram met de hashtag #elskeposter. Op Instagram vind je mij hier: @elskeleenstra
Je vind al mijn printable posters hier (klik). En het is al bijna 1 maart, dus de nieuwe maandkalender komt bijna online.

Ik wens je een mooie week!

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

  1. Jaa leuk mijn foto staat er ook tussen!
    Wat maken sommige mensen toch prachtige foto's.
    Kan ik nog wat van leren….
    Lieve groet, Rensina
    ps. kijk alweer uit naar de maand maart

  2. Ik vind de kalenders telkens supermooi, maar ik gebruik 'm zelf niet omdat je er niks kan bijschrijven ofzo. Gebruiken jullie 'm dan puur ter decoratie?

Laat een reactie achter