Vorige week stuurde Froukje me een berichtje. Of ik haar kon helpen met een speciaal cadeau voor een vriendin. Hoogzwangere Susanne zou verrast worden met een babyshower en een ingelijste poster van mij leek haar een leuk cadeau om te geven. Froukje had zelf een tekst gevonden via Pinterest en wat bleek, het was één van mijn favoriete teksten. Helemaal leuk, dus we gingen aan de slag! Ik maakte de poster, Froukje zorgde voor de lijst.

Froukje haar vriend Jasper timmert samen met z’n broer Thom heel wat te gekke steigerhouten meubels in elkaar. Neem maar eens een kijkje op de site van TwinBoysWood. Je vindt er onder andere prachtige tafels, kasten, kindermeubels en tuinsets. En dat laatste is een aanrader, aangezien het niks lijkt te worden met de Nederlandse winter en de lente zo dichtbij lijkt. TwinBoysWood levert vakwerk en Jasper draaide zijn hand er niet voor om, om een mooie steigerhouten lijst voor de poster te maken. Het cadeau was compleet! 
En ook een cadeautje voor jou: de poster is printable! Klik, print en tadaa: klaar om op te hangen. Alsjeblieft!
Het cadeau was een succes. Topidee Froukje! 
Susanne en Gerard, nog even volhouden en dan heel veel geluk gewenst met jullie kindje!
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

8 Reacties

  1. Ja!! Het was een super geslaagd cadeau & nu een leuke tip voor anderen 🙂 Thanks Elske voor de snelle en creatieve service! X Froukje

Laat een reactie achter