Een nieuwe printable poster! Een tijdje geleden had ik ‘m al beloofd en hier is ie dan eindelijk te downloaden. Print de poster uit en geef ‘m mooi plekje aan de muur met tape, in een lijstje of gebruik zo’n handig klembord van de Hema.

 

 

Download de poster ‘together’ hier (PDF)
Alsjeblieft!

En doe je ook weer mee met de hashtag #elskeposter op Instagram? Uitprinten, ophangen, leuk kiekje maken, en posten op Instagram met #elskeposter! De leukste foto’s krijgen weer een eervolle vermelding op m’n blog. Én de maker van de allermooiste foto wint een setje Elske-kaarten!

Te gek als je meedoet!
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

8 Reacties

  1. Meteen de poster geprint, super leuk! Ik ga hem mijn zusje cadeau geven, want ze is gisteren bevallen van haar eerste kindje, heel toepasselijk dus.

  2. Pingback: Lekkere smoothies voor kinderen - Moodkids | Moodkids

  3. Hallo Elske,

    Verkoop je de poster “Together we make a family” ook in A2 formaat?

    Groetjes Irma

Laat een reactie achter