Voor Jolande maakte ik een logo voor haar sieradenlabel JOOS. jewellery. 
JOOS. for all your feelgood and vintage inspired jewellery!


De sieraden van JOOS. worden verkocht bij strandpaviljoen Heartbreak Hotel en in hotel de Walvisvaarder, op Terschelling. Maar je kan deze prachtige armbandjes, kettingen en oorbellen natuurlijk ook online bestellen via de Facebookpagina van JOOS.

Wil je ook een logo door mij laten ontwerpen? Dat kan! Stuur me een e-mai: leenstra.elske@gmail.com met je wensen.

En ben je (weer) een op het prachtige Terschelling? Dan zeker even naar het Heartbreak Hotel!

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

  1. Wat is precies de naam waar ik jullie kan vinden op facebook? Ik kan het niet vinden onder de naam joos
    namelijk… 🙂

Laat een reactie achter