Anderhalve week geleden kwam er via m’n blog een bericht m’n mailbox binnen. Eh, wat is dit voor taal? Hé, Spaans! Maar ik ken geen Spaans… Vanaf dat moment was Google Translate mijn beste vriend. 

De Spaanse Maite stelde zich voor in de mail als blogger van La Garbatella en had mijn site via Pinterest gevonden. Ze vroeg of ik het goed vond als ze een aantal van mijn printable posters op haar blog plaatste. Dat leek me super, wat een eer! Gister plaatste Maite de posters op haar blog en ze heeft er een erg leuke post (klik) van gemaakt. Muchas gracias Maite!

La Garbatella is een erg leuke blog waar je, ook zonder Spaans te kunnen lezen, heerlijk kan scrollen en genieten van de mooie foto’s. Wat ik een erg leuk onderdeel vind aan haar blog zijn de ‘decoratión low cost‘ waar Maite allemaal verschillende decoratietips geeft die gratis zijn of heel weinig kosten. Wie weet vind je er nog een idee wat helemaal bij jouw huis past!

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

4 Reacties

Laat een reactie achter