Het eerste jaar op de basisschool van Jelka zit er bijna op. Vrijdag de laatste schooldag en dan zomervakantie! Een goed moment om de twee juffen een cadeautje mee te geven als dank voor het mooie schooljaar. Ook voor de peuterjuffen van Yfke maakten we hetzelfde cadeautje: een glazen pot versiert met maskingtape. Met een kaarsje of snoep er in is het prachtige geschenk! Simpel, maar met groots resultaat.

Men neme: een glazen pot (een conservenpot doet het ook prima), een verzameling maskingtape, glitterstickers en een schaar. De leukste maskingtapes koop je bij PSikhouvanjouBuitendelijntjes en de HEMA.

Ik plakte wat strookjes tape en Jelka en Yfke versierden de potten naar eigen inzicht met tape en stickers. Kind kan de was doen! Het eindresultaat is een prachtig, zelfgemaakt cadeau.

En een simpel maar leuk werkje om te doen. Nog even inpakken, kaartje erbij en het kan in de tas mee naar school. De dames zijn trots op het resultaat.
Ze wilden dolgraag nog even met de cadeaus op de foto :).

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

  1. Ha, ha, geweldig!! Maffe meiden!
    Laat ik nu één van de juffen zijn die zo'n pracht kado mocht ontvangen!! Dank je Yfke, hij staat op de tafel in de woonkamer en ik zal het kaarsje vanavond aansteken!

Laat een reactie achter