De lente is begonnen! Wat is het heerlijk om ’s ochtends wakker te worden en de zon schijnt al op de ramen. Precies wat ik nodig had na dat herfstweer en opstaan is ineens een stuk minder erg. Met Yfke ging ik aan de slag met een DIY voor Doenkids: Pasen in een potje. Want nog even en het is alweer tijd voor het paasweekend. Yfke is al vaker mijn lieftallige assistente geweest bij het maken van een Paasblog. Als paaskuiken (zo lief!) in deze kleurrijke blog met gratis printable of in deze blog waar we samen een hele doos eieren versierden met sharpies.

Voor Doenkids maakten we dus samen Pasen in een potje. Met een grote weckpot (een vaas kan ook), wat groen uit de tuin (of tuincentrum) en wat paasdecoratie kun je aan de slag en moeilijk is het niet. De volledige beschrijving van deze Paas DIY vind je hier op de blog van Doenkids.

Morgenvroeg stap ik met Wimke in de auto richting Utrecht. We zijn de hele dag aanwezig bij Creative Life, een heel tof evenement waar je heel veel moois kunt kopen en heel gave workshops kunt volgen. Het bruist daar van de creativiteit en inspiratie. Misschien zie ik je daar!

Fijne dag!
x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

4 Reacties

Laat een reactie achter