DIY voor kids

Zoek je nog een leuke DIY om te maken in een koud, herfstig weekend of op een druilerige woensdagmiddag? Dan is deze paper spinner DIY een aanrader! De benodigdheden heb je zeker in huis. Duik even in de oud papierbak voor een stuk karton en haal de stiften uit de kast. Hier op de blog van Doenkids lees je hoe je deze paper spinner DIY in elkaar knutselt.

papier tol maken

elske-paper-spinner-2v

knutselen aan de keukentafel

Je kent deze paper spinner vast van vroeger. Veel plezier met het maken!

Fijn weekend, X Elske

DIY voor jongens en meisjes

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

Laat een reactie achter