heksensoep

heksensoep

In dit prachtige, zonnige herfstweekend doen we niet zoveel. Alle nuttige dingen die we kunnen doen, doen we even niet. Jelka en Yfke spelen buiten en maken ‘heksensoep’. Zonder jas! Wat een heerlijke herfst. 

Tijdens het ‘koken’ pak ik mijn nieuwe camera erbij. Op mijn verjaardag heb ik een Canon 1200D gekregen en daar ben ik super blij mee! Ik ben nog op zoek naar een leuke en goede cursus fotografie en ondertussen oefen ik zelf. Met sluitertijden, diafragma en wat zoal niet meer. Er gaat een wereld voor me open. Maar ondanks dat ik het nog lang niet onder de knie heb, merk ik wel dat fotograferen écht heel leuk is!

Ik wens je een mooie zonnige herfstdag!
x Elske

3 Reacties
 • Alet Venhuizen

  19 oktober 2014 op 10:18 Beantwoorden

  Heerlijk. Dat is op en top kind zijn. En maar kliederen…….

 • Dita

  19 oktober 2014 op 10:47 Beantwoorden

  Oh dit is heerlijk! Welk kind houdt hier nu niet van 😉

 • Clarieke

  20 oktober 2014 op 04:42 Beantwoorden

  Heerlijk! Heb vroeger zelf ook uren zo doorgebracht. Gaaf zeg, een nieuwe camera! Veel plezier ermee!

Schrijf een reactie