Hieperdepiep, ik ben jarig vandaag! Klaar voor de level 33 :).

En wie jarig is trakteert, dus voor jou een printable poster cadeau! Om op te hangen als je zelf jarig bent of om cadeau te doen aan een jarige. Alsjeblieft!

 

Ik neem nog een stukje oranjekoek en wens je een mooie dag!
x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

14 Reacties

  1. Wat leuk! Ik heb net vorige week mijn verjaardag gehad, en dacht hetzelfde, maar gebruikte andere woorden: I upgraded from 23 to 24 :))) Hartelijk gefeliciteerd! En bedankt voor de mooie poster!

  2. Proficiat! 33 een magisch getal (dat vond ik tenminste, want je kan het niet omdraaien). Ze zeggen dat vrouwen in hun 34e levensjaar op hun mooist en best zijn (tenminste dat vond ik mooi om te geloven) dus geniet daarvan ;)! En hopelijk heb je ook een fijne verjaardag gehad!

  3. Ooooooooow dat is een coole gedachte! Ik word komend jaar 30, maar dat vind ik nogal pijnlijk. Ik was al van plan om mijn verjaardag te negeren, maar doorgaan naar het volgende level klinkt wel stoer!
    Enne… Gefeliciteerd met het behalen van dit nieuwe level! Dat het maar veel leuke uitdagingen met zich mee mag brengen! 🙂

  4. Nog van harte gefeliciteerd! Wat heb je er weer een hele leuke quote bij gemaakt! Ik vind hem echt geniaal, en ga hem zeker bewaren voor mijn eigen verjaardag & voor vriendinnen. X, Judith

Laat een reactie achter