We zijn al 10 weken onderweg met #100daysofsisters op Instagram. De foto van dag 64 is deze week mijn favoriet. Jelka aait zonder angst het grote Friese paard in de stal van Pake Ruurd, terwijl Yfke op veilige afstand toekijkt.

Deze week begon stormachtig op maandag. Ook namen we deze week voor een paar maanden afscheid van onze lieve oppas Baukje en haar zoontje Jetse. Ze gaan genieten van een welverdiend zwangerschapsverlof en binnenkort hopelijk een kersvers broertje of zusje verwelkomen!

 

TIP: Afgelopen week lanceerde Martine Vianen haar site Via Martine. Een te gek concept waar je met je Instagram-account inlogt en de leukste kaarten, bordjes of magneten kunt bestellen. Met natuurlijk je eigen foto’s erop. Een aanrader! Ik ga er zeker wat bestellen.

Volg de laatste updates van deze hartverwarmende foto-uitdaging op de 100 days of-Facebookpagina. Je vindt hier korte interviews van deelnemers en andere leuke zussenberichtjes.

Op Instagram vind je mij hier: @elskeleenstra. Onder de hashtag #100daysofsisters op Instagram vind je alle deelnemers en hun foto’s.
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

5 Reacties

Laat een reactie achter