Vandaag een bijzondere dag. Yfke ging voor het eerst naar de peuterschool. Ze had er erg veel zin. Ze vond het ook erg leuk bij juf Petra. Tot het moment dat ik wegging… Volgende week weer proberen!

Van het memorabele moment maakte ik een paar foto’s die ik bewerkte met de app Beautiful Mess. Een app ontwikkelt door de meiden Emma en Elsie die een lifestyleblog hebben (een bezoekje waard!). Wat een te gekke app. Snel downloaden, het is een musthave!

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

  1. Hé Elske wat een gezellig blog heb je er van gemaakt…alsof ik even bij je op visite kom, leuk!
    En dan die kleine schattige boef hierboven…Ik moet er nog om lachen. "Yfke moast goele, grappig hin?!" Geweldig!!! Fijn (lang) weekend, enne was weer gezellig gisteren…

    • Hoi Petra, wat leuk een bezoekje van jou! Was zeker weer gezellig, pff moet nog een beetje bijkomen 🙂 Tot woensdag en jij ook een goed weekend!

Laat een reactie achter