Het is heerlijk om een pasgeboren kindje te verwennen met cadeaus. Een prachtig setje kleertjes of een mooi ingepakt speeltje of juist een praktisch cadeautje. Een uniek en persoonlijk cadeau geven aan een lieve baby en de kersverse ouders is natuurlijk het allerleukst. Zoals deze geboorteposter van MrStarskyAmsterdam.

Uniek

Toen ik deze poster van MrStarkyAmsterdam zag was ik verkocht. Met de posters van MrStarskyAmsterdam vereeuwig je de unieke stand van de sterren bij geboorte. De sterrenhemel is altijd anders. Afhankelijk van waar je op de aarde bent en hoe laat je omhoog kijkt, zie je altijd iets anders. Dat maakt de sterrenhemel horend bij een geboorte, ook zo uniek en speciaal.

Fijne illustraties

Naast de sterrenhemel zelf staan er de poster ook 5 illustraties van sterrenbeelden, die op het moment van de geboorte ook echt aan de hemel stonden. Bijvoorbeeld het sterrenbeeld Kleine Beer is ook onder de hemel te vinden in de vorm van een getekende beer. Je kunt kiezen tussen 2 versies van de poster: één geillustreerd door Studio Kars+Boom of de versie getekend door Marta Abad Blay. Ik koos voor deze laatste en bestelde de poster in het grootste van de drie beschikbare formaten.

“For the love of creativity and curiosity”

Dat is wat Liesbeth en Fennechien, de twee meiden achter MrStarskyAmsterdam, drijft. Hoe mooi is het als je een kind heen kunt laten kijken naar al het moois om je heen én boven je. Want dat is het: de sterrenhemel is op elke plek en op ieder tijdstip uniek. De inspiratiebron voor de posters in hun collectie. Als je een uniek cadeau zoekt voor een kersvers babytje, dan is deze geboorteposter van MrStarskyAmsterdam wat mij betreft een heel goede tip!

De geboorteposters en info over MrStarskyAmsterdam vind je hier: http://www.mrstarskyamsterdam.com/.

Deze blog schreef ik voor vtwonen. Mijn andere blogs voor vtwonen vind je hier.

X Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter