DIY met bloemen

Alhoewel het soms erg rommelig is en het werk nooit af is als je vanuit huis werkt: op veel momenten prijs ik mezelf erg gelukkig met het werk dat ik doe en mag doen. Voor mezelf en voor een aantal erg leuke opdrachtgevers. Even geleden had ik een aantal deadlines te halen en het was een drukke, warme week. Ook de zomerse blog voor Doenkids stond nog op mijn lijstje te wachten om afgevinkt te worden: een bloemenmandala maken. Dus aan de slag, naar buiten om zomerbloeiers te plukken!  
bloemenmandala

bloemenmandala

 

bloemenmandala

Gewapend met een schaartje en een bakje knipte ik bloemen uit de tuin: een dieppaarse bloem van de clematis, margietjes, blaadjes van het olijfenboompje. En ik trok ook nog een paar takjes chrysanten, wat blaadjes van een zonnebloem en gerbera’s uit een gekocht boeketje. Klaar voor de start. En hoe simpel maar hoe leuk is het om bloemenmandala’s te maken! Ik werd er vrolijk en zen van. Dit ga ik vaker doen!

Meer over de bloemenmandala’s lees je natuurlijk op de blog van Doenkids.

Fijne dag! X Elske

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter