Vandaag was het nog even genieten van de schaatspret. De ijsbaan kon weer open na een flinke nachtvorst. Morgen gaan de temperaturen weer wat te stijgen maar om nog even in de stemming te blijven maakte ik thuis een eenvoudig winterboeket. Ik koos in de bloemenwinkel een aantal witte bloemen uit en zette ze in een witte vaas (Hema). Een sneeuwwit winterboeket.

Deze bloemen gebruikte ik, maar je kunt natuurlijk kiezen wat je zelf mooi vindt (en wat je bloemist op voorraad heeft):

bloemen voor een wit winterboeket

De Limonium kwam onderop te staan en daar zette ik de Calla’s en de Ranonkels tussen. De Eustoma komt er mooi bovenuit met als topper de prachtige Zuidenwindlelie en een knoeperd van een witte roos. Oké, aan mijn skills in bloemschikken ga ik nog even werken maar ik ben er blij mee, mijn winterboeket!

Morgen ga ik een weekendje op reis: de vrieskou in Oostenrijk opzoeken en ik neem mijn camera mee. Geen wintersport maar op bezoek in en in de buurt van Wenen, bij één van mijn beste vriendinnen en haar gezin. Ik ga je er later vast en zeker meer over vertellen. Ik wens je alvast een heel fijn weekend en tot later!

X Elske

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

Laat een reactie achter