Maandkalender printbaar november 2016

Wow hallo november, nog een paar keer knipperen met m’n ogen en het jaar is voorbij! Ongelofelijk, hoe snel de weken om lijken te vliegen de laatste tijd. Vast een goed teken. Ik hoop deze maand op vele heerlijke herfstdagen met zon en bos en lange wandelingen en weinig regen en modderige hondenpoten in huis (man, ik blijf dweilen de laatste dagen!) :).
Kom maar op november!

Om de dagen af te strepen tot december feestmaand hierbij de kalender van november, om uit te printen en op te hangen. Alsjeblieft! ELSKE CALENDAR November 2016

Fijne dagen, x Elske

Printbare kalender november 2016

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter