lancering ikea catalogus 2017

Afgelopen woensdag lagen wij na een weekje varen de boot weer even in de thuishaven. Er werd slecht weer voorspeld: koud en veel regen. Even een korte onderbreking van de vakantie en dat kwam eigenlijk helemaal niet slecht uit, want thuis lag de uitnodiging van Ikea op me te wachten. Ik reed gisterochtend Amsterdam voorbij en liet me meevoeren naar een bijzondere locatie: tijd voor de lancering van de Ikea catalogus 2017!

Te midden van een maïsveld presenteerde Ikea gister de verse oogst: haar nieuwe collectie. De catalogus 2017 ligt volgende week bij heel veel mensen op de deurmat, maar dolend tussen het hoge maïs kreeg ik samen met een groep bloggers en andere pers alvast een preview van de nieuwste producten. Ik maakte een heleboel foto’s en deel hier mijn favorieten met je.

Jassa Ikea

Niemand minder dan Piet Hein Eek presenteerde de producten die hij samen met Ikea heeft ontwikkeld: de JASSA collectie. Een aantal rotan meubelen, waaronder dit onderstaande daybed (wauw), maken samen met textiel in prachtige kleuren onderdeel uit van deze limited collectie.

Rotan daybed

Jam van Ikea

Ikea gaat zich de komende tijd meer richten op food. Gezond eten, het leven in en rond de keuken, zelf of samen met vrienden en familie koken… Tijdens de lunch werden een aantal nieuwe gerechten geserveerd die binnenkort in de Ikea restaurants verkrijgbaar zijn. Mijn favoriet: de pulled salmon sandwich. (Het recept van deze sandwich vind je ook in de catalogus!)

Kitchenette ikea

Verbouw je eigen groente

Wil je helemaal gezond en vers eten: verbouw dan je eigen groente en kruiden.

opbergers voor in de keuken van ikea

Kweek je eigen groente

Ikea PS 2017

De Ikea PS 2017 collectie is ook één van mijn favorieten (die gele lamp!). Meubels en voorwerpen met liefde ontworpen, en die net even anders zijn. Wat denk je van de stoel met alle lossen kussens, ontworpen door Kate en Joel Booy? De blauwe kussens kun je bij de stoel kopen maar je kunt ook de kussentjes gebruiken die je thuis al hebt liggen. Zo heb je altijd een unieke stoel in huis.

ikea ps 2017

groen in de keuken

gronadal schommelstoel Ikea

Schommelstoel GRÖNADAL: ja graag! En de roze hanglampen uit de SÄLLSKAP collectie staan zeker op mijn verlanglijst. Deze collectie is in het najaar van 2016 te koop in beperkte oplage. Volgens mij worden deze lampen een hit, dus ik plan alvast een bezoekje aan Ikea in.

roze hanglamp

Ikea ijsthee ice tea

Na een flesje ijsthee, en daarna nog een kop hete thee om weer op te warmen, zat deze mooie dag erop. Ondanks de regen en kou was het een bijzonder feest om met de mensen van Ikea mee te vieren: de lancering van de nieuwe catalogus 2017. Dat wordt weer volop bladeren en inspiratie op doen als dit magazine in de brievenbus valt. Bedankt Ikea, dat ik er bij mocht zijn!

Ice tea Ikea

Fijne dag! Ik ga op naar vakantie part 2, X Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

4 Reacties

Laat een reactie achter