orchidee close-up

urban jungle bloggers

Botanical zoom: het thema van Urban Jungle Bloggers deze maand. Vorige maand mislukten mijn foto’s jammerlijk: onze 10-jarige kat, met weinig tot geen camera ervaring, weigerde dienst en ik bleef zitten met vage foto’s waarop ik probeerde m’n ‘jungle animal’ vast te leggen. Maar nu een nieuwe ronde met nieuwe kansen, dus ik ging aan de slag om de mooiste plant die ik momenteel in huis heb, in close-up in beeld te brengen.

botanical zoom urban jungle bloggers

Deze orchidee heet Cambria Nelly Isler. De bloemen zijn prachtig en zie je hoe mooie de blaadjes verkleuren van roze naar oranje, rood en geel? Een kunstwerkje op zich. Ik hoop dat het me lukt deze kleurrijke orchidee lang in leven te houden.

Jelka en Yfke komen langzamerhand in de Paasstemming en hielpen me met de ‘styling’ (check de kuikentjes). Vanmiddag hingen we nog wat eieren aan de paastak en we versierden alvast wat gekookte exemplaren. Later deze week laat ik je eindresultaat zien van onze Paascreaties.

Fijne avond! X Elske

borden aan de wand

paasdecoratie kuikentjes

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

Laat een reactie achter