Oh yes, nog een halve dag werken en dan is het tijd voor een paar weken niksen, relaxen, lezen, bijkomen, uitslapen en hopelijk veel zon, zwemmen en gezellige barbecues in de avondzon. Vakantie! Zoals je misschien wel doorhad deed ik het hier op m’n blog al even een beetje rustiger aan. Met alle drukte van werk, de hectische laatste weken én de ontwikkeling van mijn nieuwe website (plus alle andere ideeën waar ik niet aan toe kom!) is het fijn om even de versnelling een tandje lager te zetten. Dus de komende weken zet ik dit rustige tempo voort om even lekker op te laden en nieuwe inspiratie op te doen. En vooral om te genieten van het zalige nietsdoen!

 

Ik wens je een mooie zomer!
Liefs Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

6 Reacties

  1. Geniet van je vakantie! Ik heb over een paar daagjes ook anderhalve week vakantie, maar daar zullen ook enkele verbouwdagen tussen zitten. Och, het is voor een goed doel, he. 🙂

Laat een reactie achter