Zo’n dikke week geleden was het net alsof ik een keertje met mijn ogen knipperde en daarna de bermen vol met fluitenkruid en deze mooie gele bloemen stonden. Prachtig! (Wie weet trouwens hoe deze gele bloem heet?) Eerder gingen wij al naar de ‘Bloksleat’, een mooi stukje natuur dichtbij huis. Ik was benieuwd of het land daar ook vol zou staan met het gele bloemenpracht. Tijd om op onderzoek uit te gaan. We pakten een kan limonade, appels en een zak lekkere broodjes en gingen op weg. Zo’n onderzoekje combineert perfect met een picknick met uitzicht op de langsvarende bootjes.

Fijne dag!
X Elske
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

10 Reacties

  1. Wat een prachtige foto's. De naam van de gele bloemen die je laat zien is Koolzaad. Prachtig om te zien maar ik krijg er hooikoorts van net als van Fluitekruid. Maar het is prachtig om te zien.
    Groetjes El

  2. Is inderdaad koolzaad, zoals hier reeds gezegd is. Maar gele mosterd trekt er ook op. 🙂
    Mooi! en Leuke blog! Ben hier voor het eerst aan het rond snuffelen. 🙂

Laat een reactie achter