Voor de zevende keer organiseerden Eddy en Femke van Hééérlijk vanmiddag het Seinfestijn. Een food & lifestyle market op een prachtige en vooral knusse locatie naast het spoor. Het was een mooie dag, wij waren vrij en hadden zin in een uitje dus hup, in de auto richting het zonnige Haarlem!

 

 

 

 

 

 

 

We aten poffertjes, namen een kijkje bij de te gekke workshops van het Papieratelier en spotten de nieuwe cadeaulabels van Happymakersblog in samenwerking met Letterpers (mooi!). We dronken koffie in de zon, struinden langs alle mooie kramen en genoten van de fijne sfeer. Wat een gezellige markt met mooie producten en aardige mensen!

Ik had je hier natuurlijk wel 100 foto’s kunnen laten zien van alle leuke stands en merken die te zien en te koop waren (denk o.a. aan De Groene ZusjesMy Deer Art ShopLife and LemonsApril and MayHemels!Minimiks en nog veel meer!), maar veel beter kun je zelf eens een bezoekje brengen aan Seinfestijn. De volgende editie staat gepland op zondag 27 september. Alle info over Seinfestijn vind je hier.

Het was een hééérlijke dag!
X Elske

7 Reacties

Laat een reactie achter