Dag februari, ik ben klaar met het trieste, grijze weer. Kom maar door maart, ik heb zin in zon! Zin in zonnestralen, groen aan de bomen en bloemen in de berm. Een beetje fleur om op te snuiven in plaats van een sjaal voor m’n neus. De fleurigheid voegde ik alvast toe op het prikbord bij de kalender van deze maand. Het prikbord hangt nu aan de muur in de werkkamer en ik vind het een mooie plekje voor de maandkalender van maart. Waar hang jij ‘m op?

Download hier de ‘March calendar 2015’ PDF A4

Drie van mijn posters hing ik aan de muur bij het prikbord. Ik kreeg van de drukker weer een verse lading, dus alle posters zijn weer volop verkrijgbaar in m’n blogshop!
Ik wens je een mooie maand, op naar de lente!
X Elske
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

3 Reacties

  1. I Love your calendars, there are really useful and pretty. I'm just curious, when are you going to post April's calendar? (I'm not preassuring you because I know it takes time to do a calendar)

    • Thank you for your sweet message! The April calendar is ready, tomorrow you can download here on my blog. Every first day of the month I'm publishing the calendar. Have fun with it! x Elske

Laat een reactie achter