Hoe drink jij je koffie het liefst? Of heb je liever thee? Ik hou van koffie, drink het zwart en graag zo heet mogelijk. In een grote mok waar lekker veel in kan. Thuis op zondagochtend geniet ik het meest van mijn bakje koffie maar op maandag heb ik het donkere goedje het hardst nodig. Ik ga nooit met tegenzin naar mijn werk, maar toch is het altijd even opstarten na een fijn weekend. De koffie in combinatie met de maandag is in ieder geval goede inspiratie voor de nieuwe kalender voor de maand februari!

Elke 1e dag van de maand vind je hier mijn printable maandkalender. En laat je me ook dit jaar via Instagram weten of hij een mooi plekje in je huis heeft gekregen? Tag me in je bericht (@elskeleenstra) en gebruik de hashtag #elskeposter. Dank je wel!

Mooie maand gewenst! 
x Elske
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

  1. Ik drink liiiiters thee, heel de dag door. Als ik geen mok met iets warms binnen handbereik heb, kan ik gewoon niet werken 🙂 Met koffie zou ik dan lichtjes hyper worden dus is het thee! Koffie drink ik alleen in het weekend, als je het nog koffie kan noemen met al die melk en liefst ook een lekker smaakje (vanille!). Vind ik zalig, met een paar vriendinnen de zondag wegkletsen in een koffiebar! Dus je maandkalender is toch een béétje toepasselijk! 😉 bedankt!

Laat een reactie achter