Eindelijk! Vanochtend eindelijk een klein beetje winter. Dus snel de warme broeken en handschoenen uit de kast (hebben we ze toch niet voor niets gekocht). En naar buiten! Jelka ligt al een paar dagen ziek op de bank, maar vanochtend waren we dat voor eventjes vergeten. De zon en de frisse lucht moet wel gezond zijn. En zo’n laagje knisperende sneeuw, daar moet je van genieten. Voordat het weer verdwenen is.

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

4 Reacties

  1. Heerlijk! Mijn ouders haalde ons altijd uit bed als het 's avonds begon te sneeuwen. Want stel je voor dat het de volgende ochtend alweer in bruine smurrie was veranderd? We hebben heel wat donkere uurtjes in de sneeuw meegemaakt met alle andere kinderen uit de buurt.

Laat een reactie achter