Gisteravond laat reed ik in het donker terug uit Amsterdam en ik dacht terug aan de dag die achter me lag. Na een bezoek aan de HEMA Blogacademy, had ik afgesproken met Kaley, die in de hoofdstad woont. Eén van mijn beste vriendinnen die ik al ken vanaf de middelbare school (dat lijkt al een eeuwigheid geleden, en dat is het vast ook!). En alhoewel onze levens heel verschillend zijn, zijn we elkaar gelukkig nooit uit het oog verloren. We zien elkaar niet zo vaak, eigenlijk te weinig. En toch, zo voelt het niet!

Na drie zoenen en ‘hoe is het?!’, streken we neer in de IJ-kantine, bestelden een rood wijntje en gingen verder waar we waren gebleven. Na een paar uren was het eten en de koffie op en echt tijd om weer naar huis te gaan. Op de veerpont over het IJ bespraken we onze jarenlange vriendschap. Ik liet Kaley op Pinterest een quote zien die precies bij ons past. Ik maakte er een eigen versie van.

 

Deze is voor jou lieve Kaley!

En wat ik van de middag bij HEMA vond? Hmmm… Daar heb ik als blogger en Hemafan nogal een dubbel gevoel over. Ik ontmoette leuke meiden, vond het te gek om een kijkje te nemen op het hoofdkantoor van mijn lievelingswinkel, het is een commercieel slim idee van Hema, maar inhoudelijk geen topmiddag voor mij. Al hoe leuk bloggen voor de Hema me ook lijkt; niet op deze manier. Wie weet later nog eens meer hierover.

Ik wens je een mooie dag!
x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

4 Reacties

  1. Heel herkenbaar die vriendschap waarbij je elkaar niet veel hoeft te zien maar wanneer je elkaar ziet het altijd goed en gezellig is: echte vriendschap! Zo fijn!! Maak je er een kaartje van? Dat zou leuk zijn om te versturen of krijgen?

Laat een reactie achter