20 graden mét zon, mijn lievelingsweer. Slippers aan, t-shirtje, de jas kan thuisblijven. In de luwte voelt het al helemaal als zomer! Jelka en Yfke hebben compleet de zomer in hun bol en verdwijnen steeds naar hun kledingkast om de voorraad zomerhemdjes te passen en komen in de kortste korte broek naar beneden. Op deze vrije zondag namen we het ervan en zochten het IJselmeer op. Voor vertrek schoot even mijn ‘things-to-do-lijstje’ door mijn hoofd, maar ik besloot: nu gaan we genieten! Morgen is er weer een dag. The time is NOW!

Ik wens je een mooie, zonnige week!

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

Laat een reactie achter