Vanmorgen zijn de nieuwe kaarten binnengekomen. Wat word ik blij (en trots!) van deze collectie van 12 echte Elske kaarten! Ze zijn vanaf nu verkrijgbaar in de blogshop voor € 1,99 per stuk. De kaarten zijn allemaal A6 formaat en gedrukt op een luxe papiersoort. Voor jezelf of geef ze cadeau! Prachtig in een lijstje, met tape aan de muur of om op te sturen.

Omdat het Valentijnsdag is: tijd voor een te gekke actie! 
Bestel 8 kaarten voor de speciale setprijs van 15 euro en je krijgt een tas met een ontwerp van mij erop er helemaal gratis bij! (op = op)

Stuur me een e-mail met je bestelling (dus welke 8 kaarten je wilt). Deze actie is geldig tot 14 februari middernacht! (excl. verzendkosten, € 1,92) Mail naar: leenstra.elske@gmail.com

Dus 8 kaarten en een tas, samen voor 15 euro! Alleen vandaag tot 00:00.
Happy Valentine!
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

3 Reacties

    • Hoi Rensina, dank je wel! Ik had al kaarten maar heb de collectie uitgebreid. Nu nog meer keus! Jij ook een fijn weekend, groetjes!

Laat een reactie achter