Op de valreep gaf ik me op voor de te gekke actie van Lynda: de Instaswap 2013! Oftewel, een ruil met iemand van Instagram. Lynda verzamelde alle adressen van de deelnemers (over de 100!) en zorgde ervoor dat iedereen een naam (en adres) terugkreeg. De bijbehorende opdracht: stuur deze Instagrammer een cadeautje en doe dit vanaf maandag 25 november. Laat zien dat social media niet onpersoonlijk hoeft te zijn. Make them smile! 

Nou oké, duidelijke opdracht Lynda. Ik kocht een paar aardigheidjes, pakte alles mooi in, voegde wat confetti toe om de feestvreugde te verhogen en wandelde de 25e november opgetogen naar de brievenbus. Dit deel was al een feestje op zich, laat staan als ik zelf mijn cadeautje uit mocht pakken!

Mijn cadeautje was bestemd voor Suzanne van &Suus, op Instagram vind je haar hier. Nu mijn cadeautje onderweg was werd ik ook wel nieuwsgierig naar wie mij iets ging sturen en wat ik zou krijgen. Afgelopen woensdag zwaaide ik extra vriendelijk naar de postbode, want ik zag een pakketje de brievenbus in gaan. Mijn #instaswap2013-cadeautje!
Annelies, op Instagram @dirksdotter, was de afzender en stuurde mij: een kerstslinger en een prachtig setje sieraden van NORR. Ik ben er heel erg blij mee, thanks Annelies!
En Lynda, wat een superleuk initiatief! Dank je wel voor de organisatie. Zet me maar vast op de lijst voor de volgende instaswap. Ik geloof dat er een zomereditie volgt? Count me in!
Op Instagram vind je mij hier: @elskeleenstra. Onder de hashtag #instaswap2013 vind je foto’s met veel cadeautjes. Om blij van te worden!
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

8 Reacties

  1. Hi Elske,

    Wat een leuke pakketjes zo! Vast een feestje om uit te pakken!
    Volgende keer haak ik ook aan! 🙂
    Heeft Suzanne die van jou al binnen?

    Groetjes,
    Femke

Laat een reactie achter