Week 12: een week waarin de hartjes sneller gingen kloppen. Want afgelopen maandag (dag 79) was het 11 november en dus Sint Maarten en gingen we met de op school gemaakte lampionnen op pad. Volgens de famkes was het al midden in de nacht, zo donker was het.

En gister (dag 84) was het de dag van de intocht van Sinterklaas. Traditiegetrouw met het eten voor de tv. De schoen werd gezet en Jelka en Yfke propten beide een appel voor Amerigo in hun laarsje. 

Volg de laatste updates van deze hartverwarmende foto-uitdaging op de 100 days of-Facebookpagina. Je vindt hier korte interviews van deelnemers en andere leuke zussenberichtjes.

Op Instagram vind je mij hier: @elskeleenstra. Onder de hashtag #100daysofsisters op Instagram vind je alle deelnemers en hun foto’s.

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

Laat een reactie achter