Al bijna een week zijn we thuis van een geweldige vakantie op Terschelling. Ik geniet nog even na met de foto’s. Klein hoogtepuntje voor de famkes tijdens de vakantie was het ponyrijden op de lieve pony’s van ‘de Prairie‘! Tussen Formerum en het Formerumer bos ligt het kleine ponywalhalla ‘de Prairie’ waar kinderen van ongeveer 2 tot 12 jaar terecht kunnen voor een wandelritje op een pony, een bosrit voor gevorderde rijders of een ponykamp. Je mag de pony’s ook alleen even komen aaien of borstelen.

Jelka en Yfke gingen samen met vriendinnetje Benthe het avontuur aan van een half uur wandelrit door het bos. Voor 7 euro 50 per persoon hebben ze echt de dag van hun leven. Een cap wordt aangemeten en een geschikte pony uitgezocht. Op naar het bos! De trotse gezichtjes spreken voor zich…

 
 Als je ook eens met je kinderen op Terschelling bent, dan is het zeker een aanrader om een uitstapje te maken met de lieve pony’s van ‘de Prairie’. Ze zijn alleen geopend tijdens schoolvakanties. (http://deprairie.wordpress.com).
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter