Gister stapten Wimke en ik vroeg in de auto voor een dagje Amsterdam. Al een hele tijd stond deze datum gereserveerd voor een leuk uitje. Toen de data van the PIN Gallery bekend werd, waren we er snel uit: Amsterdam! Een dagje shoppen combineren met een bezoekje aan the PIN Gallery.

 

We startten de dag op de Haarlemmerstraat met een bezoekje aan de prachtige winkel van &Klevering. Wat een mooie spullen. Uiteindelijk kocht ik mokken van Design Letters. De mokken stonden al lang op mijn verlanglijstje en ik kocht er twee: een cadeautje voor Piet en eentje voor mezelf.
De winkel van Het Grote Avontuur bevindt zich ook in de Haarlemmerstraat en is ook een bezoekje waard. De winkel heeft een sprookjesachtige uitstraling en je vindt er veel vintage meubels.
Na een heerlijke lunch bij Vinnies Deli zetten Wimke en ik koers naar de 9 Straatjes. Rondslenteren en -kijken bij te gekke winkeltjes als JAN en DR Wonen. Bij deze laatste kocht ik de gouden versie van het vogeltje van Pols Potten.
Tijd voor een bezoekje aan the PIN Gallery! Wimke is een van de 8 toppinners die daar haar mooiste foto’s in het thema ‘Eye Candy’ mocht tentoonstellen. Natuurlijk wilde ik graag mee om een kijkje te nemen bij deze pop-up expositie! En het zag er te gek uit. Een frisse, witte ruimte waarin de foto’s prachtig tot hun recht komen. En hoe toevallig: we kwamen blogger Anki van de bekende blog Zilverblauw tegen bij the PIN Gallery. Superleuk je te ontmoeten Anki!

 

Wimke – the PIN Gallery
Daarna hoogtijd voor een drankje op het terras aan de gracht. Na de laatste shopuitspattingen zijn we neergestreken op een terrasje aan het Rembrandtplein. Proosten op een topdag!
Ik – aan de Amsterdamse grachten
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

  1. Volgens mij hebben jullie enorm genoten. Het is ook zo héérlijk om er zo nu en dan op uit te trekken met een vriendin!! Leuke reportage heb je er van gemaakt! doei!!!

Laat een reactie achter