de twijfelaar

De twijfelaar en haar twijfelaar + winactie!

Al een tijdje staat het op mijn lijstje: de slaapkamers opfrissen. Nieuwe vloer, misschien een fris kleurtje op de muur, andere gordijnen en andere bedden. Nu de uitwerking nog. Ken je dat, dat je zo’n klus maar een beetje voor je uit blijft schuiven? Yfke kreeg al een groter bed (want dat peuterbedje kon echt niet meer) en Jelka mag ook een ander bed uitzoeken. Als ze wil. Ze heeft namelijk al een heel leuk bed: mijn oude twijfelaar. Ik schreef er een blog over voor vtwonen en grijp je kans: je kan de kinderkameraccessoires die ik shopte voor deze blog winnen! Lees gauw verder.

Twijfelaar met geschiedenis

De twijfelaar komt bij mijn oudtante vandaan. Toen ik een jaar of 16 was en mijn oudtante naar het verzorgingstehuis ging, kreeg ik het oude logeerbed uit haar huisje. Hij was bruin en een beetje muffig. Maar ik was er meer dan blij mee: een oud bed uit de familie, met geschiedenis! Ik toog naar de verfwinkel om de perfecte blauwe kleur te vinden en na een flinke schuurbeurt schilderde ik eigenhandig mijn nieuwe oude bed. Jaren later verhuisde het bed met me mee en belandde op zolder ‘voor later’.

En nu slaapt Jelka al een aantal jaren heerlijk op het, nog steeds blauwe bed. Ze wilde de kleur graag zo laten en vindt het een fijne gedachte dat ook ik in dat bed heb geslapen. En daarbij, er passen heel veel kussens en knuffels op en een logeetje schuif je er zo bij in.

Eeuwige twijfel

Maar een nieuw bed, dat is ook wel interessant. Een hoogslaper lijkt haar wel wat of een uitschuifbed met matras- en opbergladen, zodat er ook wat meer ruimte overblijft om te spelen in het niet zo grote kamertje. De ene dag is ze vol van een nieuw bed en struinen we samen op Pinterest voor inspiratie. De volgende dag verzucht ze dat ze het toch niet zeker weet en ook wel erg gehecht is aan de twijfelaar. De twijfelaar en haar twijfelaar, ik denk dat ze onafscheidelijk blijven.

Opfrisbeurt

Komt tijd, komt raad, dus voorlopig friste ik een hoekje van haar kamertje op met een paar nieuwe accessoires. In de shop van vtwonen vond ik een gave eenhoorn voor aan de wand (wie wordt daar nou niet blij van?!) en een toffe poster in een fijn kleurtje met een handige posterhanger. Omdat Jelka graag stapels boeken verslindt op haar bed, maakte ik het hoekje af met nog twee kleurige kussentjes.

Winnen!

Ik stelde voor deze blog een pakket samen met de eenhoorn, de poster + hanger en twee kussentjes. Jij kan dit pakket ter waarde van € 150 winnen! Je vult hier je gegevens in en je kiest het pakket van Marlous samenstelde (pakket 1) of mijn pakket (pakket 2). En wees snel: deze actie duurt nog tot en met donderdag 22 juni. Succes!

X Elske

P.S. mijn andere blogs voor vtwonen vind je op deze pagina.

de twijfelaar

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter