Printable kalender 2017

Printable kalender 2017

2016, dankjewel!
Het was een prachtig en voor mij vooral een leerzaam jaar, 2016. Mijn eerste volledig jaar als zelfstandige, waarin ik vooral veel over mezelf leerde. Over wat ik belangrijk vind in het leven en weer genoot van het werken en vooral ook van ons gezin. Waarin ik zoveel mooie opdrachten mocht doen voor onder andere Meet the Blogger, vtwonen, Doenkids, Brabantia en nog zoveel meer fijne mensen en bedrijven. Dankjewel voor alle mooie kansen! Ik wens dat 2017 minstens zo’n mooi jaar wordt en vooral: dat iedereen om mij heen gezond en gelukkig mag blijven. Want dat is uiteindelijk toch het allerbelangrijkste.

Maar, waar we het over zouden hebben: heb je de printer in de aanslag? Want hier komt ie, de printable kalender van 2017!

Het 4e jaar op rij dat ik hier op mijn blog elke maand een gratis te downloaden maandkalender plaats. En daarom vond ik het tijd voor een kleine opfrisser met een nieuw lettertype. Bij elke maand vind je een nieuwe quote en ruimte om je afspraken te noteren. En wel zo handig: je kunt meteen alle 12 maanden uitprinten zodat je voor een heel jaar vooruit kunt plannen. Of geef de kalender compleet met voorblad cadeau als nieuwjaarspresentje. Ik hing de printable kalender 2017 op met behulp van een kleerhanger maar je kunt natuurlijk ook met een perforator 2 gaatjes maken en de kalender met een touwtje bij elkaar binden en ophangen.

Je download hier de 12 maanden van 2017 én eventueel het voorblad voor de kalender. (De kalender is zoals je gewend bent in het engels, ook speciaal voor de kalenderfans buiten Nederland!)

En deel je waar je de kalender ophangt ook op Instagram? Gebruik dan de hashtag #elskeposter en je foto verschijnt op mijn blog. Vergeet me niet te taggen, dan kom ik even ‘hoi’ zeggen: @elskeleenstra.

Ik wens je veel plezier met de printable kalender 2017 en vooral een héél gelukkig nieuwjaar!

Liefs, Elske

 

11 Reacties
 • tjitske

  31 december 2016 op 10:27 Beantwoorden

  bedankt voor de leuke kalender.

  gezond 2017 toegewenst.

 • Nancy

  31 december 2016 op 11:57 Beantwoorden

  Hij is weer superleuk!
  (Er staat alleen een klein foutje in januari, de 29e staat er 2 keer op… ☺)

  • Elske Leenstra

   31 december 2016 op 13:03 Beantwoorden

   Dankjewel Nancy! Januari is aangepast, dank voor de tip! Fijne jaarwisseling 🙂

 • Alex

  2 januari 2017 op 18:37 Beantwoorden

  I prefer old ones 🙁

 • Chris

  2 januari 2017 op 20:26 Beantwoorden

  Awesome! Another year with your amazing calendar, thank you so much! :)))

 • Kelly

  4 januari 2017 op 14:52 Beantwoorden

  De printable kalender 2017 van Elske ; Leukste ontdekking van vandaag!!
  Bedankt en een verrassend, tof 2017 gewenst!

 • Lottes Anekdotes

  4 januari 2017 op 23:02 Beantwoorden

  Bedankt en ook voor jullie een heel fijn 2017!

 • Jolanda

  6 januari 2017 op 12:32 Beantwoorden

  Leuk gemaakt! 🙂

 • WoonMetLef

  19 september 2017 op 08:54 Beantwoorden

  Wat ontzettend leuk om dit zomaar te kunnen afdrukken! Ik ga hem zeker delen op instagram. Ik hoop dat er binnenkort ook een update komt voor 2018! Ik zit in het onderwijs en ga hem gebruiken voor de verjaardagen van de kinderen in mijn klas. Thanx!

 • Jet

  28 november 2017 op 09:24 Beantwoorden

  Echt een super leuke kalender! Heb ‘m met heel erg veel plezier gebruikt, gekomen tot de laatste maand nu.
  Komt er nog een voor 2018? Dat zou echt geweldig zijn, kan haast niet wachten…. Bedankt!!

  • Elske Leenstra

   4 december 2017 op 10:27 Beantwoorden

   Hoi Jet, dankjewel voor je berichtje! Leuk om te horen dat je de kalender met zoveel plezier hebt gebruikt 🙂 en ja, ik ga er eentje maken voor 2018. Even geduld nog, eind deze maand of eerste week januari vind je hem op mijn blog. Fijne decembermaand gewenst! Groetjes Elske

Schrijf een reactie