LoodZ88

LoodZ88

Voor mooie spullen hoef je gelukkig niet altijd ver te reizen. Als ik thuis op de fiets stap dan trap ik in 5 minuten naar de mooie woonwinkel van Nienke: LoodZ88. In een oude houten scheepsloods verkoopt ze vintage, industriële en wereldse woonproducten. Dus stoer en kleurrijk! Gistermiddag nam ik mijn camera mee en ging op de koffie bij Nienke.

 

 

 

 

 

Stoere, industriële metalen bakken uit oude fabrieken in Tsjechië, sari quilts uit India, lampen en emmers van oude oliedrums, Afrikaanse boetels, de allermooiste schapenvachten en nog veel meer moois uit verre landen vind je in LoodZ88. De collectie wisselt bijna wekelijks want Nienke speurt dagelijks naar nieuwe en unieke vondsten en is veel op pad om persoonlijk de producten uit te zoeken.

 

Wil je LoodZ88 bezoeken? Je bent elke zaterdag vanaf 10.00 uur welkom aan de Buorren 88 te Uitwellingerga. Friesland te ver? Nienke staat ook regelmatig op markten en fairs in onder andere Amsterdam. Verse updates vind je op de Facebookpagina van LoodZ88.

Fijne week!
X Elske

7 Reacties
 • Dita

  8 maart 2015 op 15:34 Beantwoorden

  Wauw dat ziet er mooi uit! Ik zie al een prachtig schilderij van een mooie Indiase vrouw. Heel gaaf! Ik ga hier zeker eens een kijkje nemen.

 • Cindy Franx

  8 maart 2015 op 17:19 Beantwoorden

  Hoi Elske
  Ik ben voor het eerst op je blog. Wat is er veel leuks te vinden en te lezen! Ik ben nog lang niet klaar met alles bekijken. Zelf ben ik nieuw in Blogland.
  Ik blijf je zeker volgen.
  Liefs Cindy
  van cosybycindynl.blogspot

 • Frouk

  8 maart 2015 op 18:48 Beantwoorden

  Wat zijn de foto's mooi geworden!
  Was gisteren al benieuwd naar het eindresultaat, je was zo geconcentreerd bezig!

 • Nina

  8 maart 2015 op 20:36 Beantwoorden

  Ontzettend leuk allemaal!

 • Stephanie

  8 maart 2015 op 20:38 Beantwoorden

  Wat een geweldige loods met fijne spullen!

 • Inge Roosen

  10 maart 2015 op 10:46 Beantwoorden

  ohhh, wat een zaligheid om daar rond te snuisteren. Daar zou ik gemakkelijk een hele dag kunnen blijven. Inderdaad jammer genoeg veel te ver 🙂

 • tjitske

  10 maart 2015 op 21:05 Beantwoorden

  Dankjewel voor de tip! En zo lekker dicht bij! Ik ga binnenkort zeker eens kijken

Schrijf een reactie