Voor mooie spullen hoef je gelukkig niet altijd ver te reizen. Als ik thuis op de fiets stap dan trap ik in 5 minuten naar de mooie woonwinkel van Nienke: LoodZ88. In een oude houten scheepsloods verkoopt ze vintage, industriële en wereldse woonproducten. Dus stoer en kleurrijk! Gistermiddag nam ik mijn camera mee en ging op de koffie bij Nienke.Loodz88Loodz88Loodz88Loodz88Loodz88Loodz88
Stoere, industriële metalen bakken uit oude fabrieken in Tsjechië, sari quilts uit India, lampen en emmers van oude oliedrums, Afrikaanse boetels, de allermooiste schapenvachten en nog veel meer moois uit verre landen vind je in LoodZ88. De collectie wisselt bijna wekelijks want Nienke speurt dagelijks naar nieuwe en unieke vondsten en is veel op pad om persoonlijk de producten uit te zoeken.
Loodz88

Wil je LoodZ88 bezoeken? Je bent elke zaterdag vanaf 10.00 uur welkom aan de Buorren 88 te Uitwellingerga. Friesland te ver? Nienke staat ook regelmatig op markten en fairs in onder andere Amsterdam. Verse updates vind je op de Facebookpagina van LoodZ88.

Fijne week!
X Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

7 Reacties

  1. Wauw dat ziet er mooi uit! Ik zie al een prachtig schilderij van een mooie Indiase vrouw. Heel gaaf! Ik ga hier zeker eens een kijkje nemen.

  2. Hoi Elske
    Ik ben voor het eerst op je blog. Wat is er veel leuks te vinden en te lezen! Ik ben nog lang niet klaar met alles bekijken. Zelf ben ik nieuw in Blogland.
    Ik blijf je zeker volgen.
    Liefs Cindy
    van cosybycindynl.blogspot

Laat een reactie achter