Jelka had een dagje vrij van school. Na een langzame start vandaag, besloten we aan het eind van de ochtend een bezoekje te brengen aan de pluktuin in Hommerts. Wimke tipte me al eens over deze leuke plek. Een weiland vol bloemenpracht waarin je zelf, gewapend met mandje en snoeischaar, de mooiste bloemen mag plukken. Een fleurig uitje op deze ietwat grijze dag!

Kwekerij ‘De Bascule‘, Jeltewei te Hommerts (Friesland, kijk even op de site voor openingstijden). Ik ga zeker nog eens terug voor nieuwe vers geplukte bloemen van het seizoen. Voor een paar euro een prachtig boeket op de keukentafel!

P.S.: Een Elskeposter winnen? Je kan nogย meedoen met de give awayย tot en met morgen! Zondag maak ik de winnaar bekend.

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

4 Reacties

  1. Wat leuk! Ik fietste geregeld langs de Jeltewei naar school in Sneek. Als ik weer eens in de buurt ben, ga ik bloemen plukken ๐Ÿ™‚

Laat een reactie achter