Mijn blog bestaat nog niet zolang, maar hoe leuk is het om reacties te krijgen van enthousiaste lezers! Fijn om te lezen en horen dat de berichtjes gewaardeerd worden. Ik vind het erg leuk om te doen. 

Van Petra kreeg ik op m’n vorige post een enthousiaste reactie. Petra, ook wel bekend als (peuter-) Juf Petra en zelf fanatiek blogger, is bezig met een 365-dagen-kaarten-project en de uitspraak van Jelka over de regenboog had haar geinspireerd voor een nieuwe kaart. 

Nog veel leuker was de vondst in de brievenbus gister. Post voor Jelka! Wat zou er in de envelop zitten? Vlug open maken… Jelka was helemaal in haar nopjes want de haar zo bekende en lieve juf Petra had de kaart naar haar opgestuurd. De kaart heeft een ere plekje gekregen boven de bank. Bedankt Petra!

 Een mooie versierde envelop. Wat zou erin zitten?

  Jelka blij. Post krijgen is heel speciaal!

 Aan de ene kant een trappetje en aan de andere kant een glijbaan. Regenboogdroom!
Een ere plekje aan de muur.
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

  1. Aaaaah hier doe je het voor. Post is leuk!! En iemand blij maken helemaal!! Dat gezicht van Jelka! vol verwachting…schattig! Oan't moarn!

Laat een reactie achter