‘Klein woongeluk, wat is dat voor jou?’, vroeg vtwonen mij. Geluk zit hem voor mij in de kleine dingen, en net als in het leven geldt dat dus ook voor wonen. Gelukkig wonen in ons huis, waar we thuis en onszelf kunnen zijn. Dat is volgens mij woongeluk. Ik neem je mee in een klein momentje woongeluk.

Aan de keukentafel

Woongeluk zit hem voor mij niet in grote, dure spullen. Of in een kast van een huis. Natuurlijk heb ik dromen en woonwensen, maar ook al worden deze niet waargemaakt, dan ben ik nog steeds ‘woongelukkig’. Zet mij maar aan de keukentafel met een mok dampend hete koffie, met een fijn magazine om door te bladeren, een verse bos bloemen in de vaas en de tijd die voorbij glijdt… Dan ben ik een blij mens!

Duurzaam

Steeds vaker kies ik spullen voor thuis die lange tijd meegaan. Tijdloze klassiekers. Met zorg ontworpen gebruiksvoorwerpen die goed en mooi blijven, ook al gaan er jaren voorbij. Dat is duurzaam, maar ook fijn omdat het huis niet dicht slibt met allerlei spullen die we eigenlijk niet nodig hebben.

Koffiedrinken met klassiekers

Ja, zet mij maar aan de keukentafel met een thermoskan gevuld met vers gezette koffie. Welke designklassiekers je terugziet op de tafel lees je in deze blog op vtwonen.nl!
Andere blogs van mij voor vtwonen vind je hier en een verzameling van het blogposts door de vtwonenbloggers vind je hier. Fijn leesvoer!

Fijne dag,
x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

  1. Prachtige foto’s van prachtige momenten, kan mij helemaal in jou denken vinden en….ik vermoed velen met mij. Ga er nog maar lang mee door Elske, maak je heel veel mensen gelukkig.

Laat een reactie achter