Vrijdag aan het begin van de avond waren we er eindelijk klaar voor: het eerste weekendje proefvaren met onze pas gekochte boot. Hopend op niet al te veel regen zetten we koers, via een eerste nachtje in Heeg, naar Langweer. Daar hadden we op de camping afgesproken met vrienden. En een enkele heftige regenbui? Daar kun je voor schuilen. We genoten, met slippers en een t-shirtje aan, van een fantastisch, zonnig en vooral gezellig weekendje op hemelsbreed nog geen 10 km van huis. Life is good 🙂

Antiquaraat ‘de Boekensteun’, voor een ruime keus in tweedehands boeken.

Yep, ruime keus.

Even na zonsondergang.

Patat als afsluiting!
Naast gezelligheid op de camping, gingen we natuurlijk ook even de ‘Buorren’ (hoofdstraat) van Langweer in. Even sneupen bij het tweedehandsboekenwinkeltje ‘de Boekensteun’ waar de boeken tot het plafond zijn opgestapeld (niks gekocht, ik kon niet kiezen), en het winkeltje Buyten met mooie kleding en woonaccessoires. Een ijsje halen en weer terug naar de camping voor de barbecue. 
Zo’n weekend waar geen einde aan lijkt te komen en je het vakantiegevoel al te pakken hebt. Op naar veel mooie zomerdagen! 
Ik wens je een mooie week!
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

9 Reacties

  1. Grappig om te zien! Ik kom ook regelmatig en Langweer en heb wel vaker dan eens op dat exact zelfde stoepje een ijsje zitten eten 🙂

Laat een reactie achter