Over mij

Wie ik ben
Blogger

Op mijn blog laat ik je mijn ontwerpen zien, trakteer je op free printables én geef ik je een kijkje in mijn dagelijks leven. Ik deel graag een simpel DIY-project, een fijne shoptip of andere uitjes en belevenissen. Ik blog ook in opdracht voor bedrijven of merken.

Grafisch ontwerp

Op verzoek ontwerp ik ook voor jou! Ben je opzoek naar een logo voor je bedrijf of blog? Een ontwerp voor een kaart, poster of iets anders? Een geboortekaartje of trouwkaart? Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden!

Shop

In mijn shop vind je mijn trots: m’n eigen collectie kaarten en posters. Heel eenvoudig bestel je hier een pakketje kaarten of een mooie poster. Een cadeautje voor jezelf of om iemand anders blij mee te maken! (Ook voor wholesale)

799

#elskeposter

230

Ontwerpen

39

Printable posters en kalenders

50000

Pageviews/maand

Wie is Elske?

Hoi! Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen op mijn blog. Ik ben Elske (34) en heb een zwak voor mooie posters en prints. Ik droomde al een hele tijd over het zelf creëren van mooie items. En aangezien dromen er zijn om waargemaakt te worden, ben ik een opleiding grafisch ontwerp gaan volgen. Sindsdien (begin 2013) deel ik een stukje van mijn leven én mijn ontwerpen hier op mijn website. Ontwerpen die ik met liefde maak en waarmee ik een glimlach op je gezicht wil toveren!

 

Ik ben samen met en verliefd op Piet en samen hebben we twee prachtige dochters: Jelka (2008) en Yfke (2010) Ik hou van mijn gezin, familie, vrienden en vriendinnen, vrije dagen op de Friese meren, af en toe en wijntje en van lachen met de tranen over m’n wangen. Ik hou best van sporten maar ik kan natuurlijk ook niet alles tegelijk.

 

Mijn stijl? Ik hou van een fris huis met mooie kleuren, van mooie producten die gewoon gebruikt mogen worden, DIY-items en hier en daar een prachtige eyecatcher. Je vindt dit alles terug op mijn blog: mijn verhaal, mijn leven, mijn huis, mijn ontwerpen!

 

Mijn blog heeft maandelijks ruim 65.000 pageviews. Daar ben ik trots op! Wil je met me samenwerken? Lees hieronder meer over de mogelijkheden en neem gerust contact met me op. Eerder werkte ik samen met o.a. IXXI Design, Mona, Gewoonstijl, Uitgeverij Snor, Outdoor Veldboom, Fashion for home en vtwonen.

team_image

Elske Leenstra

Wat ik doe

Bloggen

Op mijn blog laat ik je mijn ontwerpen zien, trakteer je op free printables én geef ik je een kijkje in mijn dagelijks leven. Ik deel graag een simpel DIY-project, een fijne shoptip of andere uitjes en belevenissen. Ben je op zoek naar een gastblogger? In overleg creëer ik ook content voor jou of je merk. Eerder ging ik aan de slag voor o.a. IXXI Design, Mona, Fashion For Home, Outdoor Veldboom, Brabantia en vtwonen.

Ontwerp

Ik ontwerp posters, kaarten, free printable kalenders en posters die je terugvindt op m'n blog en in de shop. Op verzoek ontwerp ik ook voor jou! Ben je opzoek naar een logo voor je bedrijf of blog? Een ontwerp voor een kaart, poster of iets anders? Een geboortekaartje of trouwkaart? Ik vertel je er graag meer over!

Shop & Wholesale

In de shop vindt je een selectie van mijn ontwerpen als kaart of poster. Gedrukt op het allermooiste papier wat ik met zorg heb uitgezocht. Eenvoudig bestel je hier de Elske-producten, als cadeautje voor jezelf of om weg te geven. En heb je een eigen winkel of webshop? Mijn producten zijn ook beschikbaar voor wholesale! Stuur me een e-mail als je er meer over wilt weten.

Samenwerking

Verkoop jij een mooi product waar je trots op bent? Of heb je een fijne winkel, een te gekke hotspot of een gezellig uitje in de aanbieding? Zo nu en dan verschijnt er een gesponsorde post op mijn blog, die ik geheel in mijn eigen stijl vormgeef met beeld en tekst. Neem contact met me op als je meer wilt weten over de mogelijkheden en de voorwaarden! Heb je een onderneming en juist behoefte aan een creatief communicatieadvies, bijvoorbeeld op het gebied van social media? Ik kan je daarbij helpen. Als je een kop koffie met me wilt drinken om er eens verder over te praten, dan hoor ik dat graag.