FAQ

Frequently Asked Questions

Wil je me wat vragen? Dat mag, natuurlijk!

Maar ik krijg heel veel e-mail en het kost veel tijd om deze berichten allemaal te beantwoorden. Ik probeer altijd terug te mailen! Maar, wie weet, voor je gaat mailen naar me: staat het antwoord op jouw vraag hier al op deze pagina.

Ik verzamelde een aantal vragen waarover ik regelmatig gemaild wordt.

 

 • ‘Ik wil ook graag aan de slag gaan met grafisch ontwerp. Welke opleiding heb jij gevolgd?’
  Ik heb een aantal HBO deelprogramma’s gevolgd waarin ik de basisbeginselen van ontwerpen en vormgeven heb geleerd. Er worden door heel het land opleidingen en cursussen gegeven op het gebied van grafisch ontwerp.

 

 • ‘Welke programma’s gebruik je voor het ontwerpen?
  Ik maak gebruik van de programma’s die heel veel ontwerpers en vormgevers gebruiken: Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign.

 

 • ‘Ik heb een mooi ontwerp op je blog gezien, maar ik kan hem niet als kaart of poster vinden in je shop.’
  Niet alle ontwerpen laat ik als kaart of poster drukken, maar regelmatig zal er een nieuwe collectie worden toegevoegd aan de shop. Wil je toch graag een exclusieve afdruk van jouw lievelingsquote? Een ontwerp op maat is mogelijk. Je leest er meer over op deze pagina of stuur me een berichtje. Dan kan ik je meer vertellen over de voorwaarden.

 

 • ‘Zijn je producten ook geschikt voor wholesale? Ik heb een eigen winkel (offline of online) en wil je kaarten en posters in mijn collectie opnemen.’
  Dat kan! Stuur me een berichtje met informatie over je winkel, en ik mail je terug met de informatie over de inkoop.