Wintertekening

Het is koud, lekker vrieskoud met een zonnetje en de vakantie is weer voorbij. De meiden weer naar school en de computer weer opgestart. Tijd om weer bezig te gaan met leuke opdrachten. Gister sloten we de kerstvakantie af met een ritje naar Thialf IJsstadion. De schaatsen aan en rondjes rijden maar. Heerlijk om even op de ijzers te staan! Nu heb ik nog meer zin in een flinke periode met vorst zodat de ijsbaan en de wateren dichtvriezen. Schaatsen op natuurijs is voor mij toch wel het ultieme wintergevoel, met natuurlijk koek en zopie 🙂

In de kerstvakantie ben ik weer aan de slag gegaan met tekenen. Meer tekenen is mijn goede voornemen voor dit jaar! Ik noem mijzelf geen specialist op tekengebied hoor, daar zijn andere echte illustratoren veel beter in en ik bewonder hun vakmanschap enorm. Ik word wel erg blij van de kleine krabbels die ik maak en deel ze hier graag. Want daar begon mijn blog ooit mee, met het delen van bescheiden ontwerpen met leuke quotes. Nu dus minder quotes, maar meer van mezelf: geen ingewikkelde kunstwerken, maar gewoon kleine illustraties uit het dagelijkse leven. Wie weet rolt er weer eens een nieuwe kaartenlijn uit, of maak ik er af en toe een wallpaper die je kunt downloaden voor je smartphone. Heb jij ook goede voornemens?

Gister maakte ik deze kleine wintertekening, geïnspireerd door onze afsluiter van de vakantie: winter, schaatsen en warme choco. Ik wens je veel succes deze eerste dagen na de vakantie, ik ga ook gauw weer aan de slag!

x Elske

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter