Tijdens vakanties of weekendjes weg is het wel zo fijn als we onze kat en het huis met een goed gevoel achter kunnen laten. Onze alleraardigste buren houden een oogje in het zeil, halen de post uit de brievenbus en zorgen voor de kat. Ook de bloemen binnen en buiten op het terras wil onze buurvrouw wel even water geven. Je snapt, ik ben heel erg wijs met zulke fijne buren!

Heb je ook planten op je terras, maar heb je tijdens je vakantie geen verzorging kunnen regelen? Geen nood, want daar is de ideale zomerbol: de lelie. Deze bekende plant, ik kende de lelie vooral als snijbloem, is een ideale terrasplant. Want de plant is zo sterk, dat deze best een tijdje zonder water kan. Perfect voor mij, want terrasplanten hebben het zelfs buiten de vakanties wel een beetje zwaar hier ;). Na de vakantie gewoon het zomergevoel nog even vasthouden met deze prachtige bloeier in je tuin of balkon.

Fijne dag!
x Elske

Deze blog is mede mogelijk gemaakt door Mooiwatplantendoen.nl. Ik werk samen met merken en bedrijven die passen bij mij en mijn blog. Wil je ook samenwerken, neem dan contact met me op.

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter